Persoonlijk

Over mij

Hallo,

Leuk dat je hier bent om meer te weten te komen over mij en de achtergrond van dit blog.
Ik ben Emmy, de persoon achter Budget Diva Magazine.
Naast de oprichter/auteur van deze site, ben ik Budget Coach,  (gast)blogger, moeder, oma, partner, vriendin, ondernemer, levensgenieter, onverbeterlijke positivo, kortom: De Budget Diva.
Met dit alles probeer ik er een financieel bewuste levensstijl op na te houden.

Als alleenstaande moeder in het verleden, heb ik ook op de centjes moeten letten en maakte ik er een sport van toch een leven in overvloed te kunnen leiden.
Mijn dochter Faith, die nu moeder is van Selena (2012) en Kenan (2015), vraagt mij regelmatig naar tips hoe rond te komen zoals ik dat kon en is erg enthousiast in het leren creëren van dezelfde leefstijl.
Zij gaf mijn tips weer door aan haar vriendinnen. Zo ontstond het idee om mijn ervaringen hierin te delen met een grote groep mensen die nu staan waar ik ben geweest en dat ook wel willen weten.

Opleidingen en vaardigheden

Ik heb de volgende opleidingen succesvol afgerond

  • Budget Coach
  • Life Coach
  • HBO management
  • Assurantie B
  • Beleggingen A

Deze opleidingen plus mijn ervaringen in het dagelijks leven, zorgen er voor dat ik mijn plezier in het helpen van anderen kan uitdrukken in dit blog, vaak ook met een persoonlijke noot.

Ik geef graag workshops of persoonlijk advies via Skype of e-mail, maak daarnaast cursussen en geef regelmatig webinars.

Wij zien je graag bij 1 van de social media accounts om te delen en te lezen wat anderen bezighoud.

Emmy1


Budget Coaching

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Altijd de fijnste tips ontvangen?


©Budget Diva Magazine 2018