Shop

In de shop van de Budget Diva vind je al de favoriete producten, cursussen en tools.
Voor verdienen, bijv. bloggen of ander thuiswerk, sparen en lekker leven.

Al deze producten heb ik zelf gekocht, getest of gebruik ik regelmatig.
Zo weet ik zeker dat ik je iets aanraad wat waardevol, behulpzaam of gewoon fun is. Mooi voor jou: zo bespaar jij veel tijd en geld met zoeken naar de beste en goedkoopste oplossingen voor jouw uitdagingen

N.B,: er staan enkele affiliatie links hieronder en ik kan commissies ontvangen voor aankopen gedaan via deze links. Ik zal niets op deze pagina plaatsen dat ik niet heb geverifieerd en/of persoonlijk gebruik.  Door de constante beweging van het online aanbod, zal deze pagina zeer regelmatig aangepast worden naar de dan geldende maatstaven.

Favorite Budget Diva Blogging Tools
Cursussen van derden en Budget Diva
Webshops Budget Diva favorites
cashback shops

Bij bloggen en VA zijn komt erg veel kijken qua werkmateriaal. Het begint natuurllijk met een behoorlijke pc en internet verbinding, maar als je ziet wat ik in 2 jaar tijd heb verzameld om mijn waanzinnig  leuke werk zo leuk te houden, schrik je vast een beetje.

Natuurlijk heb ik ook ‘must have’ tools gekocht die in de praktijk compleet waardeloos bleken.
Om te voorkomen dat jij in die valkuil stapt, vind je hier alles wat ik gebruik en mijn pc leven aangenaam maakt.


 

Je zou kunnen zeggen dat ik redelijk verslaafd ben aan leren. En dan ook echt op heel veel gebieden. Ik heb dan ook heel veel cursussen gekocht.  Sommigen kon ik direct de virtuele ton ingooien en sommigen heb ik tot de dag van vandaag nog steeds erg veel plezier van.
Om te voorkomen dat jij net zoveel geld verspilt aan foute opleidingen/cursussen als ik, zet ik de aanraders hieronder.

Ondertussen werk ik zelf ook hard aan een cursus met al mijn geleerde lessen als basis. Die komt erbij als het helemaal af is.


 

Al mijn favoriete webshops op een rijtje.
Je zult op de site ook regelmatig Giftguides vinden die zijn samengesteld uit producten van 1 van deze winkels. Bij deze shops kun je ook zeker zijn dat het betrouwbare shops zijn. Dat heb ik allang voor je getest. Zo hoef je niet zelf op zoek en te verdwalen op het www. Handig toch?


Voor de echte bespaarders onder ons staan hier de casback shops en platforms die ik gebruik.
Het is sowieso al een leuke bezigheid om de uitdaging aan te gaan te shoppen en zoveel mogelijk terug te krijgen. Het vergt wel wat geduld, maar daarom is het ook handig de beste en betrouwbaarste shops op een rijtje te hebben