Lichaam & geest

Voor een prikkie

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenenDe zoektocht naar betaalbare injectables


Een jaar of 5 geleden had een vriendin een afspraak bij een cosmetische privé kliniek in Duiven voor Botox injecties.
Ik heb een frons-rimpel waardoor ik boos en  ongelukkig keek en bedacht me dat het een goed plan was gezellig samen te gaan.
Dat was het ook en het resultaat was naar alle tevredenheid tegen een prijs van €400,00 voor de frons en de neus-liplijn, die ik ook op slag storend vond.

Bij mijn vriendin ging het minder goed: Er werd iets teveel Botox in haar voorhoofd gespoten, waardoor ze een paar maanden met een soort van ‘hangend oog’ heeft gelopen. De wenkbrauw werd naar beneden gedrukt, wat natuurlijk een vreselijk gezicht was.

Spuit

Garantie

Na een half jaar zag je er bij  mijn ook niet veel meer van, terwijl er een jaar of anderhalf jaar voor stond dat ik er geen omkijken meer naar zou hebben. Ik terug voor de garantie, maar daar had ik door wat onduidelijkheden helemaal geen recht op. Dat is ook niet zo heel erg, als ik het niet goed heb begrepen.  Dat kan, natuurlijk. Wat mij het ergste raakt bij dit soort bedrijven is altijd die houding die dan naar je wordt aangenomen. Alsof je een aasgier bent die het onderste uit de kan wil of toch op zijn minst wel heel erg dom moet zijn om dat niet begrepen te hebben. Al helemaal met in mijn achterhoofd, dat ze het zij mijn vriendin duidelijk ook niet helemaal begrepen hebben. Door het toontje, de houding en meewarige blikken, nam ik me voor er nooit meer te komen.

 

Nog een poging

Bij Groupon zag ik dezelfde periode een aanbieding van een pop-up kliniek in Arnhem en vond dat wel een goed plan. Daar een afspraak gemaakt en met de Groupon in de zak ernaartoe. Al gauw kwam daar de aap uit de mouw: de Groupon zorgde voor het minimale aan fillers en dat was aan het eind van de week die volgde ook goed te zien. Geen enkel effect. Zelfs mijn lief zei er wat over en geloof me als ik zeg dat als een man dit soort dingen ziet, je echt niet bent geholpen op de manier die je hoopte.

De make-over planning

Afgelopen december kwam een andere vriendin met hele enthousiaste verhalen over Betaalbaar Mooier. Ook in Arnhem. Dat was dus een goeie voor mijn grote make-over en werd in de planning gepropt. 5 jJanuari kon ik terecht.
Een hele aardige arts legde me van alles uit en we besloten samen voor de fillers te gaan. Frons en neus-liplijn. Het hele gebeuren kostte me €199,00 en het zag er ook erg goed uit.


 

Het resultaat nu

Het is nu een half jaar later en van de fillers is wederom niets meer te zien. Vandaar ook geen voor en na foto’s bij dit artikel.
Na drie keer een kliniek te hebben bezocht voor veel geld en weinig resultaat, geef ik de injectables definitief  op.
Of ik nu €400,00, met korting of voor een prikkie ingespoten ben, maakt bij alle drie in mijn geval niet uit. Het resultaat is na een week tot zes maanden gewoon niet terug te zien. En hoe goedkoop ook, het blijft zonde van mijn geld daar om de zes maanden naartoe te moeten, wat me ook helemaal niet goed lijkt, btw.
Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend. Bovenstaande is echt uit mijn eigen ervaring, ik kan niet voor anderen spreken.

Ik heb ondertussen wel heel andere manieren gevonden om mijn rimpels te bevechten en mijn huid stukken strakker te krijgen. Die resultaten zijn volgende week te zien in deze serie.


Heb jij ervaring met fillers of Botox? We lezen het graag hieronder.


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 In deze serie ook te lezen:

Mijn Grote Make-over

10 kg afgevallen met constant volle maag

Het leed dat Cosmetische Tandarts heet

Nip/Tuck & De Held in mij

Voor een prikkie

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

Kijk haar nou!


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 


You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Claudia 18 augustus 2017 at 11:59

  Hoi Emmy wat vervelend dat je het uiteindelijk hebt moeten ‘opgeven’ zeg! Ik kan me voorstellen dat dat het je ergens een beetje tot wanhoop drijft als je er voor je gevoel maar geld tegenaan blijft gooien..
  Ik ga zelf al een paar jaar naar Dokter Frodo in Amsterdam.. zij zitten met hun prijs wel iets boven de gemiddelde prijs maar het resultaat mag er als je het mij vraagt wel dik en dwars wezen.. laatst heb ik mijn kraaienpootjes met botox laten behandelen en ik heb daar zeker wel 5 maanden plezier van gehad. De prijs zegt inderdaad niet altijd wat over het resultaat, je kunt beter gaan voor een kliniek die een keurmerk heeft, en die je via via kent.

  • Reply Budget Diva Magazine 18 augustus 2017 at 15:57

   Daar ben ik nu inderdaad ook achter. Ik ben echt blij met de positieve ervaringen die hier gedeeld worden. Zo kunnen we in de toekomst betere keuzes maken. Thnx. 😉

 • Reply Andrea Bus 17 augustus 2017 at 16:28

  ZO HERKENBAAR!!! Ik ben ook een paar keer naar goedkope klinieken geweest en het was gewoon niet te zien… ook ik kreeg een scheve blik als ik aangaf niet tevreden te zijn. Jammer.

  Ongeveer 2 jaar geleden ben ik neergestreken bij EC Jan van Goyen in Amsterdamen dit is een wereld van verschil. Zoveel tijd nemen ze voor je én realistisch over het resultaat. Zij gave aan dat je inderdaad elk half jaar terug moet komen voor het beste effect. Hie vaker je het doet, hoe meer je het opbouwt en hoe minder vaak je hoeft de gaan. Ik ben nu 3x geweest en 3x tevreden. Ik betaal € 210 per keer voor alleen mijn frons…Best kostbaar wel maar tenminste zie je iets!!

  • Reply Budget Diva Magazine 18 augustus 2017 at 05:01

   Dank je voor de tip. Die ga ik zeker opslaan. 😉 En elke dag de vraag of je boos bent door je frons is echt irritant. Daar heb ik ook wat voor over, hoor… Nu gelukkig niet meer door de rollers, maar je weet natuurlijk nooit hoe het op termijn gaat.

 • Reply Jeroen 30 juli 2017 at 22:32

  Ik zou nooit voor botox kiezen om mij “mooier” te voelen. Voor sommige aandoeningen (zoals overdadig zweten) kan het misschien wel een oplossing zijn. Maar daar heb ik, hout vasthouden, momenteel geen last van.

 • Reply Andrea 30 juli 2017 at 19:54

  Nee, ik moet er ook niet aan denken om het ooit te doen brrrr. Wel knap dat je het wel gedaan hebt! Vervelend van de garantie en dat het resultaat niet zo lang is als er beloofd word.

 • Reply Evi 30 juli 2017 at 13:37

  Ik heb zelf helemaal geen ervaring met botox of fillers. Ik hoop dan ook dat ik er de eerste paar jaar nog geen ‘nodig’ zal hebben ;). Toch vind ik het heel interessant om je verhaal te lezen. Wel stom dat ze zo moeilijk deden over die garantie!

 • Reply Ester 30 juli 2017 at 13:17

  Nope, geen nood aan fillers of botox, en dat hoop ik nog even zou te houden :).
  Ik sta er wel niet negatief tegenover, moest het ooit nodig zijn.. dan overweeg ik het zeker 🙂

 • Reply Helma 30 juli 2017 at 12:02

  Ik heb geen ervaring met fillers en botox. En dat zal ook wel zo blijven ;-(
  Helma onlangs geplaatst…To Blog or Not To Blog, That’s The QuestionMy Profile

 • Reply Sofie 30 juli 2017 at 11:20

  Ik heb helemaal geen ervaringen met botox of fillers maar ik word er ook een beetje bang van..
  Sofie onlangs geplaatst…Fizz eenhoorn sloffen van Ditverzinjeniet.nlMy Profile

  • Reply Budget Diva Magazine 30 juli 2017 at 12:39

   Ik was er niet bang voor, eerder heel erg nieuwsgierig. Pas toen ik het programma ‘Verminkt’ zag realiseerde ik me hoeveel mazzel ik eigenlijk toch heb gehad! Wat een ellende komt daar voorbij… Had ik dat eerder gezien, had ik het nooit gedaan. Nu ben ik helemaal blij met de technieken die ik heb gevonden en die ik veilig tuis kan doen. Kost nu alleen nog maar wat tijd. 😉

 • Reply About Fashion Life 30 juli 2017 at 11:08

  Jammer dat er na een tijdje niet meer zoveel te zien was. Ik zou zelf trouwens niet zo snel aan fillers etc. beginnen! X A

  • Reply Budget Diva Magazine 30 juli 2017 at 12:43

   Ik moest er 30 jaar geleden ook om lachen, tot de zwaartekracht en de nieuwsgierigheid won 😉 Ik weet het nu en het is genoeg, hoor.

 • Reply Nicole Orriëns 30 juli 2017 at 10:43

  Nee, en ik zou daar ook niet gauw voor kiezen. Alleen het verhaal van je vriendin vind ik al eng. Het zal je maar gebeuren.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Vals alarmMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Lichaam & geest
  Helder Zien binnen jouw budget

  Een echt goede opticien maakt echt goed verschil! Zoals in Nip/Tuck & De Held in mij al was aangegeven werd ik...

  Sluiten