Favorieten

FAVORIETEN BUDGET DIVA MAGAZINE LINK

This post is also available in: enEnglish


Mijn Aanraders


Ik heb deze bronpagina gemaakt om eenvoudig de aanbevolen services, producten en bedrijven die ik gebruik en/of waarvan ik weet dat ze waardevol zijn, te vermelden. Op deze manier kan je snel geweldige producten en services vinden op 1 plek. Zo kan je op deze ene pagina duizenden euro’s per jaar besparen!

Notitie: er staan enkele affiliatie links hieronder en ik kan commissies ontvangen voor aankopen gedaan via links in dit bericht, maar dit zijn allemaal producten die ik ten zeerste aanbeveel. Ik zal niets op deze pagina plaatsen dat ik niet heb geverifieerd en/of persoonlijk heb gebruikt.  Door de constante beweging van het online aanbod, zal deze pagina zeer regelmatig aangepast worden naar de dan geldende maatstaven.

 

Geld Besparende Websites

 

Ultimate Bundles: een aantal absolute authoriteiten op ongelooflijk veel gebieden bundelen zich per specialiteit samen en bieden hun artikelen, cursussen en ebooks aan. Die worden dan als Ultimate Bundles voor ongelooflijk lage prijzen verkocht aan de geïnteresseerden. Het hele jaar door zijn er specifieke bundels die worden uitgegeven, zoals eten, handwerken, bloggen, minimaliseren, gezondheid en nog veel meer. De eerst volgende is op 29 december en dat is de Healthy Meal Planner Bundle voorzien van 3800 recepten, inclusief voor elk speciaal dieet. 

Bol.com  blijft voor mij toch de makkelijkste winkel met goede service. Ik weet dat de meningen erover uiteenlopen, maar ik heb er nooit problemen mee gehad.

Youfone : Dit is een sim only service die ik ken van mijn vriendin. Zij maakt nu al meer dan jaar gebruik van de service en ze is nog steeds erg blij met de service. Ze hebben maandelijkse mobiele telefoon bundels vanaf €7,- per maand. Ja echt, ZEVEN EURO! Daarnaast ook goede klantbeoordelingen

Ebates: Meld je aan voor een website zoals Ebates, waar je gratis CASH BACK kunt verdienen door uitgaven,die je normaal ook online doet. Het enige dat je moet te doen, is klikken op een winkel (ze hebben VEEL winkels zoals Ebay, Shoebuy, Strawberrynet, Toys R Us, enz.) en winkelen zoals je normaal zou doen. Ebates krijgt een commissie voor het verwijzen naar de winkel waar je zojuist hebt geshopt en ze geven je een deel van dat geld terug als een bedankje. Plus, wanneer je je aanmeldt via mijn link, ontvang je een welkomstbonus $10! Het is Amerikaans, dus je moet wel checke of de winkels ook naar Nederland verzenden. Ze betalen uit via PayPAl. Mijn beoordeling van Ebates: Geldbesparende tip – Gebruik Ebates voor gratis geld terug.

Meer van dit soort platforms waar ik mijn spullen koop zijn:

  • Amazon  voor al mijn e-boeken. Daar bestel ik er elke maand wel wat van. Via Reddit ben ik lid van een sub-reddit die elke week gratis boeken via mail stuurt. Daar zit ook altijd wat tussen.
  • Lyoness/Cashbackworld  Daar zijn heel veel Nederlandse shops bij aangesloten. Zonde als je daar niet eerst gaat zoeken
  • Scoupy ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Ook cashback en leuke winacties. Ik maak er veel gebruik van via hun handige app en krijg altijd keurig mijn geld terug. Lees ook Scoupy Sparen

Hellofresh: ik heb onlangs een tijdje bij Hello Fresh maaltijboxen afgenomen. Een vriendin en haar man werken heel en hebben een kleine van 10 maanden. Zij heeft een maand lang elke dag haar foto’s en beoordeling van de box op Facebook gezet. Dat zag er goed uit. Bij ons in huis is het bij vlagen een chaos in tijd en eten. In die drukke tijden vind ik het zeker een uitkomst. Je kan altijd weer afzeggen als het weer rustig is. Ik zie het echt als een tijdelijk iets in drukke perioden, mijn vriendin en haar man slaan nooit meer een week over. Die flexibileit staat mij wel aan. De maaltijden zijn eenvoudig te maken en betaalbaar.

Bever  mijn favoriete website en winkel voor alles wat we buiten doen. Wij hebben er kampeerspullen, kleding en wandel schoenen gekocht. Alles is van hoge kwaliteit en hun klantenservice is super. De mensen die bij Bever werken, zijn vrijwel allemaal experts op ten minste één gebied en kunnen je helpen het beste product te vinden. Koop hier online of kijk via die link naar een van de ruim 50 winkels. Wij hebben er 1 in Doetinchem zitten, dus moet ik een keer iets ruilen, is dat zo gedaan.

Uber: Als je op zoek bent naar een goedkope taxi, is dit een uitkomst.

Neckermann vind ik na al de jaren van reizen toch nog steeds de beste service hebben, 24/7 mensen bereikbaar die weten waar ze mee bezig zijn.  Ik reis erg graag via Zavethem Airport, dus ik snuffel daardoor ook veel op Neckermann.be. Dat is vaak goedkoper.
Lees voor een mooie actie tot 31 december ook  2de persoon vlucht gratis

 

Geld Services

 

Aegon: Als je op zoek bent naar een (levens) verzekering, raad ik je ten zeerste aan bij Aegon te kijken. Die maakt levensverzekeringen eenvoudig. Een offerte kost slechts 5 minuten en je kunt bepalen wat het beste bij jouw situatie past. Ik heb als financieel adviseur graag met Aegon gewerkt. Zij hebben ook het principe van de omgekeerde bewijslast, zodat je nooit onnodig lang op je geld hoeft te wachten.  De service is geweldig en ik kan ze sterk aanbevelen.

ING steltparticulieren in staat om betaalbaar te beleggen. Dit toegankelijkeinvesteringsplatformmaakthetgemakkelijk om eenportefeuilleaan te maken. Lees hiervoor ook 5 Tips voor Beginnende Beleggers 

 

Blog gerelateerde bedrijven

 

Ultimate Bundles heeft het hele jaar door bundels voor zo’n beetje elke interesse. Eten, declutter, handwerken, gezondheid , bloggen zijn maar een paar voorbeelden. In elke niche is er een aantal aanbieders die hun artikelen, cursussen en e-books gebundeld hebben. Als affiliate heb je dus altijd wat te schrijven en jouw lezers kunnen een schat aan informatie zeer goedkoop aanschaffen. Ik ben er erg enthousiat over.

Modern Social is echt een heel belangrijk online glossy magazine voor iedere serieuze blogger en zeker als je influencer bent of wilt worden. Heel veel tips, fijne artikelen en know how van je collega’s. Ik kijk er elke maand weer naar uit. Het is met €20,00 per jaar sowieso niet duur, maar nu tot 31 december kost het je €26,00 voor een lifetime abonnement.

LinkPizza is een affiliatie platform die wat uitgebreider is dan anderen. Heel kort door de bocht hoef je alleen een URL toe te voegen van een bedrijf en als die met LinkPizza samenwerkt, doen zij de rest. Hoe precies, leggen Klaas en Mandy jou graag haarfijn uit. Gaat voor hier te ver. Ze hebben een marktplaats, mediakit, analytics integratie, super service en betalen altijd keurig netjes uit. Ik ben er super blij mee en raad het iedereen echt aan.

SiteGround: als je op zoek bent naar een goedkoop WordPress-blog, dan is SiteGround misschien de oplossing voor jouwhostingbehoeften. SiteGround is een van de beste webhostingbedrijven in 2017 in Nederland en je kunt jouw eigen blog met hen starten voor slechts €3,95 per maand. Er zijn door het jaar ook heel vaak aanbiedingen. Ik heb er de laatste jaren nogal wat gehad en was er eigenlijk wel klaar mee. Vaak storingen slechte service en dagen wachten op een antwoord. Daar had ik gewoon geen tijd voor. Je wilt gewoon dat alles werkt volgensafspraak. Ik zit nu een jaar bij SiteGround en heb nog geen dag een problemen gehad. Elke vraag die ik heb wordt binnen 2 uur beantwoord en afgehandeld, tot nu toe. Ik kan na zoveel providers zeggen dat ik echt niet meer overstap naar een andere provider en kan het je met een gerust hart aanraden.

Tailwind  Voorop gesteld: Ik ben gek op Pinterest! Al jaren voordat ik überhaupt aan een blog dacht, zat ik al dagenlang als ontspanning te pinnen. Vandaar dat ik nu maandelijks tussen 40.000 en 50.000 bezoekers heb. Helaas heb ik niet altijd meer de tijd om mezelf uren in pinnen te verliezen en ben ik heel blij met Tailwind. Nu maak een een heel schema in een uur of 2 vol, zodat ik er gerust op ben dat mijn bezoekers niet teleurgesteld worden. En dat handmatig pinnen doe ik dan op een verloren zondag of tijdens een niet zo heel boeiende film ’s avonds. Het checken echt waard.

Get Response: een goede email provider is een must als je een blog hebt. Het is een manier voor lezers om zich te abonneren op jouw blog en nieuwsbrieven. Als je op dit moment een gratis service gebruikt, zoals Feedburner, moet je onmiddellijk overschakelen omdat dat de grootste fout is die bloggers maken (en ik heb die fout zelf ook gemaakt). Ik heb het afgelopen jaar echt heel veel mail providers geprobeerd en begin deze maand definitief gekozen voor Get Response. Het is goed betaalbaar en zeer uitgebreide automation. Ik vind het ook heel makkelijk in gebruik. Niet onbelangrijk, want als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan uren puzzelen op zo’n site hoe het allemaal moet.

Meera Kothand email marketing   is een lifesaver geweest voor mij wat betreft het abacadabra over emailmarketing!  Heel helder en vriendelijk met echte interesse in haar studenten. Met deze online cursus kan je echt niet meer fout in je email marketing.  Aanrader!

Amy Lynn Andrews  is een veteraan in bloggen en heeft al haar lessen en wijsheden genoteerd in haar Knowtbook. Ik heb hem aangeschaft en is van onschatbare waarde gebleken. Elke zaterdag stuurt ze haar mail en ik ben er achter gekomen dat er veel succesvolle bloggers er net al ik iedere zaterdag weer naar uit kijken, serieus. Zo waardevol zijn niet veel vaste mails die je inbox overbevolken. Ik heb er in de loop der jaren echt heel veel uitgehaald en door aangeschaft.

Snappa is een foto bewerking platform in de stijl van Canva. Het nadeel van Canva vind ik dat de  hele blogwereld daar gebruik van maakt. Wat dus betekent dat je overal exact dezelfde afbeeldingen in tienvoud tegenkomt. Daarom ben ik een jaar geleden naar Snappa gegaan en daar zeer tevreden over. Ook nog eens heel simpel en dus tijdbesparend.

PicMonkey daarmee maak je prachtige foto’s, logo’s, social media-afbeeldingen en facebook-covers met de eenvoudige maar krachtige software voor het bewerken en bewerken van foto’s. Voor mijn Pinterest voornamelijk

 

Thuiswerk

 

Als eerste stap naar thuiswerk kan je Online thuiswerk voor beginners lezen 

Andere morgelijkheden komen zeer binnenkort.