Amazon.de Widgets

This post is also available in: enEnglish


Gift Guide voor Bloggers & Vloggers


 

Gift Guide for Bloggers


Ken jij iemand in jouw omgeving die het in 2019 helemaal wil gaan maken als blogger en/of vlogger?
Dan kan die wel een beetje hulp gebruiken, weet ik uit eigen ervaring!
In de 4 jaar dat ik nu blog, heb ik zelf alles uit moeten zoeken en dat is bepaald niet zonder vallen en opstaan gegaan.

Daarom help ik je graag met deze gift guide waar de blogger in spé je heel dankbaar voor zal zijn.
Dit zijn allemaal producten die ik zelf heb aangeschaft en stuk voor stuk hun waarde hebben bewezen.

De vele producten die ik heb aangeschaft en compleet waardeloos bleken, toon ik hier niet, maar je mag me er gerust om vragen als je advies wilt en geld wilt besparen.

1. Professional Bloggen for Dummies 

In het Nederlands is er alleen een kleine versie

Een heel assortiment waardevolle boeken vind je hier

2. Neurogym van John Assaraf

Deze trainingen (ik heb er meerdere gedaan) zijn voor mij cruciaal geweest in het krijgen van de juiste mindset. Vergeet niet dat bloggen veel tijd alleen achter je pc inhoudt. Dat vereist mentaal een iets andere inzet dan voor een baas te werken.

Met name Winning the Game of Money  is mijn favoriete training. Ik ben voor de tweede keer opnieuw begonnen. Na de eerste keer denk je namelijk al heel anders. Als je met die veranderingen weer voor de tweede keer opnieuw start, kom je weer andere dingen tegen en zo kan je dat blijven herhalen, zolang jij daar baat bij hebt. 

3. The Blog Startup

Meera Kothand was de eerste die ik echt waardevol in haar adviezen en lesmateriaal vond. Zij is met name een email marketing expert. Bij elk blog of vlog hoort een sterke emaillijst om je bedrijf van de grond te krijgen, maar zeker ook te houden. Van Meera heb ik alles geleerd en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Na aankoop van 1 van haar producten, word je toegevoegd aan haar Slack groep waar je alle vragen mag stellen en die zij zelf beantwoord.

Ik heb van haar ook de email marketing templatebundel gekocht. Zeker de moeite waard.

4. Blogging /Vlogging Camera

Een beetje blogger is tegenwoordig ook een beetje vlogger en dus is een goede camera geen overbodige luxe.

Naast deze kanjer is er een heel uitgebreid assortiment te vinden. En voor ieder Budget.

5. Snappa

Naast het schrijven horen ook de foto’s op een blog. Daarnaast moeten er graphics komen op de Social Media Platforms. Met Snappa maak je de mooiste plaatjes, helemaal in jouw eigen stijl op de meest simpele manier. Er staan heel veel how-to video’s op en 600.000 rechtenvrije foto’s waar je uit kunt kiezen en die je gratis mag gebruiken. Ik kan niet meer zonder.

6. Manual Pinning Simplified

Over Pinterest valt heel veel te vertellen, maar het belangrijkste zijn toch echt de pins die jouw ideale publiek naar jouw stekkie op het www moeten lokken.
Wil je in het begin niet zoveel geld uitgeven aan allerlei tools, dan is handmatig pinnen iets voor jou. Hoe je dat eenvoudig doet, leer je in dit e-book.

7. Siteground & Your Hosting

Voor h et laen draaien van een website, heb je de servers van een hosting platform nodig.
Deze twee heb ik de beste ervaringen mee.

Your Hosting is een Nederlands bedrijf,  lekker simpel en goedkoop. Ze zijn echter niet gespecialiseerd in WP sites.Als je net begint en nog klein bent, is dit totaal geen belemmering.

Siteground is 1 van de betere, maar is Engelstalig en biedt zoveel, dat je echt wel wat ervaring moet hebben om de juiste tools te vinden en gebruiken. Wel gespecialiseerd in WP en wat duurder. Ik raad je aan daar opas mee te beginnen als je echt groot gegroeid bent, maar misschien wil jij gewoon gelijk in 1 x zonder gedoe op de juiste plek zitten. Alles kan.

8. Making Sense Of Affiliate Marketing

Wil je geld gaan verdienen met je blog? Dan is affiliatie marketing een must. Deze cursus van Michelle Schroeder-Gardner is makkelijk te volgen, helder en zeer betrouwbaar. Zij verdient er zelf $100.000,00 per maand mee, dus je kunt wel stellen dat zij weet waar ze het over heeft. En ze is vanaf blogging-dag 1 voor mij het grote voorbeeld.
Ik heb hem helemaal gevolgd en vanaf dat moment mijn inkomen drastisch zien stijgen.


Heb je vragen of mis je iets? Ik lees het graag hieronder.

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

Dit bericht kan affiliatie links bevatten

Sluit Menu