Cryptocurrency Earn Thuiswerk Work at home

Is FutureNet jouw inkomen voor jouw toekomst?

This post is also available in: enEnglish


Sociaal Media, Cryptocurrency en Advertenties in 1


Een paar maanden geleden kwam een goede vriend met een voorstel geld te storten in een advertentie platform. Daar had ik mijn hoofd helemaal niet naar staan. Ik ging er voor het gemak vanuit dat het om het keuren van advertenties ging voor grote bedrijven en nam niet de moeite er echt naar te kijken.

Hij bleef echter volharden  in zijn  pogingen en pas toen hij duidelijk maakte dat ik voor een laag bedrag advertenties kon aanschaffen voor Budget Diva Magazine die mij het 6-voudige zouden  kosten bij andere kanalen, begon er iets te dagen. Daar kwam een nieuw cryptocurrency platform bij, wat weer erg aantrekkelijk kan zijn voor onze DIY mining.  Eindelijk had de vriend dan een voet tussen de deur en zat een dag later aan tafel.

 

 

FutureNet Budget Diva Magazine

De Advertenties

Advertentie verspreiden

Bij FutureNet is een van de mogelijkheden dus het verspreiden van advertenties van jouw eigen bedrijf  of blog en het klikken op die van anderen. Dat klikken op advertenties trok mij niet zo aan. Uiteindelijk is  het na de juiste uitleg duidelijk geworden dat je maar 10 advertenties aan hoeft te klikken per 24 uur.
Dat is te doen, natuurlijk, maar hoe werkt dat nou en wat is de zin hiervan?

Jij koopt een pakket van $50,00 en krijgt daar 800 views aan advertenties voor. Je maakt 1 of meerdere advertenties die je bezocht wilt hebben en FutureNet zorgt dat ze onder de aandacht worden gebracht bij de door jou ingestelde doelgroep. Mensen klikken daar dan op en kunnen dan doen wat jij vraagt of lezen wat jij wilt dat ze lezen. Of niet, dat is  natuurlijk persoonlijk. Dit jaar zijn tot nu toe al een miljard klicks uitgevoerd door de leden en uit onderzoek blijkt dat 15% daarvan ook daadwerkelijk een CTA uitvoerd. En dat is veel conversie! Zeker ten opzichte van de dure advertenties van Facebook waar je met 1.52% al blij mag zijn.

Advertentie klikken

Dan is er de wederdienst: jij gaat dagelijks op 10 advertenties klikken. Niet meer en niet minder. Je kan zelf kiezen welke advertenties je wilt zien. Als je geen Chinees leest en spreekt, is het redelijk kansloos een Chinese advertentie te bekijken, uiteraard. Er zijn genoeg Nederlandse en Engelse advertenties. Ik heb er hele leuke blogs in gevonden en producten waar ik echt geïnteresseerd in ben.
In Scheveningen zit een restaurant die dit doet en al verscheidene FN-ers heeft mogen ontvangen. Goede business, dus.

Als je dat klikken elke dag doet, blijf je gekwalificeerd om mee te delen in de winst die er gemaakt wordt door de 3 miljoen leden van het platform. Dit is een rendement van 20% in ongeveer 4 maanden. Dus die $50 is dan naar $60 gegroeid.
Ik zeg bewust ongeveeer 4 maanden, omdat het om pure winstdeling gaat die gegenereerd wordt door alle leden bij elkaar en dus afhankelijk is van hun gedrag en acties.

In het gunstigste geval ben  je  na 120 dagen een tientje rijker, in het ongunstigste geval na 130 dagen. Wat wel gegarandeerd wordt is dat elke $50 uiteindelijk $60 wordt. Die $50 leg dan weer in om een nieuwe Adpack te kopen en dat kan dus met die eerste storting 3x per jaar. Dat is toch een beter vooruitzicht dan de 1% die je op je spaargeld krijgt. Of de risico’s die je loopt met investeren op de traditonele manieren. Die ik graag neem, omdat ik daar verstand van heb, maar ik weet dat veel vrouwen daar helemaal niet warm voor lopen. Zo is Budget Diva Magazine uiteindelijk ook ontstaan, nietwaar?

De Matrix

De matrix is de tak die bijna nooit goed wordt uitgelegd, maar toch minstens zo belangrijk  is als de Adpacks. De helft van de verdiensten komen uiteindelijk daar vandaan. Het duurt alleen langer dan de eerste 4 maanden voordat het gaat stromen in bedragen die echt het verschil maken. En dat stromen heet hier dan ‘overspill’. Het komt er op neer dat er 88.000 mensen in 1 matrix komen. Bij elke actie  die zij ondernemen, geld opnemen of inleggen, komt er geld vrij die verdeelt wordt over de posities die een ieder inneemt. Bij een volle matrix ga je door naar de volgende.

Ponzi-fraude, pyramidespel en scam 

Doordat het vaak niet goed wordt uitgelegd of gewoon helemaal niet, ben ik al veel weerstand over de matrix en daardoor meteen over FutureNet in zijn geheel tegengekomen in verschillende meetings en groepen. En wat gebeurt er bij weerstand? Juist, mensen gaan vanuit emotie oordelen en veroordelen en alles zelf invullen met de beperkte resources die ze hebben.
En zie hier: de woorden Ponzie-fraude, illegaal pyramide systeem en scam worden te pas, maar zeker te onpas in het rond geslingerd.
Lief heeft het bedrijf door ScamAdvisor gehaald en daar kwam het 100% scamvrij, dus betrouwbaar uit.  Ook hier zullen mensen hun mening over hebben en uiten, terecht of onterecht.
Ik dring mijn mening aan niemand op, dat is mijn taak in deze niet. Wel ben ik altijd bereikbaar voor degenen met oprechte  interesse, die er echt meer over willen weten. Die kan ik dan uitleg geven uit eigen ervaring. Via Skype of op een meeting.

Cryptocurrency

FutureNet heeft sinds 31 januari ook een eigen cryptocoin genaamd FuturoCoin.
Het minen hiervan gaat net als bij iedere andere munt. Het enige verschil is dat aankopen van de munt alleen door FutureNet leden gedaan kan worden, omdat ook hier een beloning systeem achter zit.
Als je net als ik zelf een miner of wat hebt staan, kan je er voor kiezen de munt zelf te minen.

Het hele systeem van verdienen met de FuturoCoin en zijn beloningsysteem is echt te uitgebreid dat hier te plaatsen. Gegarandeerd dat je mij kwijt bent als je nog bij paragraaf 2 moet aankomen. Echt ingewikkeld is het allemaal niet, wel veel. Dit zijn zaken die ik met liefde wil uitleggen als je dat echt graag wilt.

Verder zijn YouTube &  Google natuurlijk ook goed voorzien van informatie van mensen die het dapper proberen voor het brede publiek. Ik ben echter meer van de persoonlijke informatiebehoefte van de medemens. Wat voor een ander interessant is of een must om te weten, kan bij jou totaal niet belangrijk zijn, maar focus jij je meer op een ander aspect. Uiteindelijk heeft het ook alleen zin je te verdiepen in de coin als  je in de eerder genoemde verdienmodellen van FutureNet stapt. Zonder account komt je er eenvoudig niet bij.

Is FutereNet mijn inkomen voor mijn toekomst?

Ja.
Ik heb vriend Rob  laten komen om het uit te leggen, zodat ik er een artikel over kon schrijven voor Budget Diva Magazine en naar de advertentie mogelijkheden te  luisteren. Niet met de bedoeling in te stappen.
Nu we een tijdje verder zijn en de resultaten goed te noemen zijn, vind ik het eigenlijk jammer dat we hem in oktober niet de kans hebben gegeven.

Je kan al beginnen voor $50,00, maar wij hebben het ruimer aangepakt. Dat is voor iedereen zelf te bepalen.
Als alles gaat bij ons met onze inzet zoals we dat gepland hebben, hebben we over 9 maanden een lekker passief  inkomen erbij.  Lees goed: Erbij!  We hebben het dan over ± $5000,00 p/m.
Niet over tonnen of miljoenen. 

FutureNet is geen snel schat-hemeltje-rijk-spel.  Het ligt echt aan jouw eigen inleg en inzet hoeveel je ermee gaat verdienen. Net als bij elke actie die je met je geld, tijd, inzet en know-how uitvoert.
Daarom plaats ik de vrijvertaalde disclaimer van FutureNet hieronder. Gewoon als reminder dat gezond verstand nu eenmaal altijd beter werkt dan je laten verblinden door bling-bling. 

FutureNet Disclaimer

“Er is GEEN belofte of verklaring dat jij geld of een vastgesteld geldbedrag zult verdienen door gebruik te maken van onze producten en diensten. Jij bent een zelfstandige ondernemer en verantwoordelijk voor jouw eigen belastingaangelegenheden. Alle verdiensten, inkomsten of getoonde inkomensprojecties zijn slechts ter illustratie en er is GEEN garantie dat je winsten of commissies zult maken. Zoals met elk bedrijf zullen resultaten variëren en alles zal afhangen van je persoonlijke vaardigheid, ervaring, kennis, verlangen om te slagen, persoonlijke ontwikkeling, je werkethiek, de tijd die je in jouw bedrijf steekt en een oneindig aantal variabelen buiten onze controle.
Er zijn onbekende risico’s in elk bedrijf, met name op internet en bij online bedrijven, waar veranderende trends en technologieën, licenties en wetgeving snel kunnen veranderen.
Er zijn ook veel variabelen tussen rechtsgebieden. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in jouw land kan worden uitgevoerd.
Het gebruik van onze website, de informatie die wij leveren, de producten en diensten die wij leveren
moet gebaseerd zijn op jouw eigen inzet en jij gaat ermee akkoord bij gebrek hieraan FutereNet niet aansprakelijk is voor jouw succes of mislukking.
We bieden geen investeringsmogelijkheden en we bieden geen financieel advies.”

Ik sluit me hier helemaal bij aan. Zie het als een kruidenier: de 1 blijft de gezellige dorpswinkel, de ander wordt Albert Heijn.

Op 50+ Experience lees je de 8 stappen voor het openen van jouw FutureNet Business. Binnen 5 minuten!


Heb jij al eerder gehoord over FutureNet en wil je je gedachten delen? We lezen het graag hieronder.

Maak  er weer een mooie dag van!

~Emmy


This post may contain affiliate links. Please read my disclosure for more info.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Niet meer kunnen bewegen = niet kunnen werken! Wat nu? · 10 augustus 2018 at 16:31

  […] een aantal kooltjes in het vuur die in meer of mindere mate voor  passief inkomen zorgen, zoals FutureNet , Cryptocurrency, Beleggen,  anders had ik nu een probleem gehad. Dat gat is met een week of 4 […]

 • Reply FutureNet: Hobby of Business? - 50+ Experience 31 juli 2018 at 11:18

  […] “Er is GEEN belofte of verklaring dat jij geld of een vastgesteld geldbedrag zult verdienen door gebruik te maken van onze producten en diensten. Jij bent een zelfstandige ondernemer en verantwoordelijk voor jouw eigen belastingaangelegenheden. Alle verdiensten, inkomsten of getoonde inkomensprojecties zijn slechts ter illustratie en er is GEEN garantie dat je winsten of commissies zult maken. Zoals met elk bedrijf zullen resultaten variëren en alles zal afhangen van je persoonlijke vaardigheid, ervaring, kennis, verlangen om te slagen, persoonlijke ontwikkeling, je werkethiek, de tijd die je in jouw bedrijf steekt en een oneindig aantal variabelen buiten onze controle. Er zijn onbekende risico’s in elk bedrijf, met name op internet en bij online bedrijven, waar veranderende trends en technologieën, licenties en wetgeving snel kunnen veranderen. Er zijn ook veel variabelen tussen rechtsgebieden. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in jouw land kan worden uitgevoerd. Het gebruik van onze website, de informatie die wij leveren, de producten en diensten die wij leveren moet gebaseerd zijn op jouw eigen inzet en jij gaat ermee akkoord bij gebrek hieraan FutereNet niet aansprakelijk is voor jouw succes of mislukking. We bieden geen investeringsmogelijkheden en we bieden geen financieel advies.” Bron: Budget Diva Magazine […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Cryptocurrency, Earn, Thuiswerk, Work at home
  Beleggers Belangen vragen budget diva magazine
  10 vragen van weekblad Beleggers Belangen aan Budget Diva

  Belegger vd week in Beleggers Belangen week 16 Beleggers Belangen, belegger, personal finance, interview OPINIE  Froukje Wattel, 21 apr 10:38 10...

  Sluiten