Uitgelicht Blogbericht

Koolhydraatarm weekmenu van Flying Foodie


Dit weekmenu van Flying Foodie trok direct mijn aandacht. Kijk zelf maar waarom.


Het verhaal en motivatie achter Flying Foodie

Door Maris

 

Iedereen heeft een aantal dingen in zijn of haar leven dat extra boeit en geluk brengt. Voor mij is dat werken in de ICT, koken en natuurlijk op reis gaan. Ooit ben ik met een blog begonnen om mijn recepten zelf op te kunnen slaan en makkelijk weer terug te kunnen vinden. Langzaam heb ik dit uitgebreid met reisverhalen, reistips en leuke hotspots in Nederland.

Met Flying Foodie wil ik iedereen inspireren lekker en goed te eten waar ze ook zijn: uit, thuis en zeker ook op reis. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn; met een beetje hulp kom je heel ver.

Op Flying Foodie vind je allerlei soorten recepten. Meestal niet erg ingewikkeld om te maken en de ingrediënten vind je bijna altijd in de gewone supermarkt. Hoewel er flink wat gezonde recepten op staan, mag er van mij ook best ‘gezondigd’ worden.

Ben je wel gek op lekker eten, maar heb je niet zoveel tijd om in de keuken te staan? Dan zit je bij mij goed! Ik heb een behoorlijk aantal lekkere recepten voor doordeweeks op mijn blog staan, die binnen 30 minuten klaar zijn.

Met het weekmenu vol met koolhydraatarme recepten wil ik mensen helpen en inspireren, die graag  koolhydraatarm willen eten. Zelf eet ik al een tijdje voor ongeveer 80% koolhydraatarm en ik kreeg van veel mensen om mijn heen vragen over wat ik dan eet. Vaak vonden die personen het lastig om zelf voor een hele week smaakvolle gerechten te bedenken. Hopelijk help mijn menu daar nu dus bij!

Koolhydraatarm weekmenu vol met lente recepten


Bedankt voor je medewerking, Maris


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply mieke | mieksmind 16 mei 2017 at 09:21

  Handig! dit kan ik wel goed gebruiken want wij eten nu een aantal maanden 4 dagen per week koolhydraatarm :0

 • Reply Ana Rita 16 mei 2017 at 08:56

  Leuk, ik zal je blog in de gaten houden! Koken wilt er bij mij nog wel eens inschieten met een fulltime baan, sporten en bloggen..

 • Reply Lonneke 15 mei 2017 at 18:56

  Ik hou van snel en makkelijk koken, dus dit is erg fijn en handig.
  Lonneke onlangs geplaatst…Mijn week overzicht #1 | Vakantie voorbij, Blogkamer en een Behandeling bij Brow StudioMy Profile

 • Reply Anja 15 mei 2017 at 16:31

  Altijd handig, vooral met een gezin, de tijd om uitgebreid te koken is er helaas niet altijd.
  Anja onlangs geplaatst…Weekendtips 19 – 21 mei 2017 evenementen uitjes festivalsMy Profile

 • Reply Dhini 15 mei 2017 at 15:46

  Simpel en makkelijk recepten hou ik van.
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Flowers #10My Profile

 • Reply irma 15 mei 2017 at 15:21

  Altijd leuk makkelijke recepten! Voor mij moet het makkelijk en snel zijn, koken is niet mijn favoriete hobby 😛

 • Reply hillybillybeauty 15 mei 2017 at 11:33

  makkelijke recepten ben ik altijd voor in! Ik vind koken namelijk niet echt heel erg leuk, dus ik hou van makkelijk en snel, maar wel gezond!
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Outfit of the day: MAG Creative FootwearMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Altijd de fijnste tips ontvangen?