Uitgelicht Blogbericht

De low-budget bruiloft van Loves2Love

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

Het bruiloft seizoen is weer begonnen. Daarom deze week het blogbericht van Loves2Love over de low-budget bruiloft wat mijn aandacht trok.


Het verhaal en motivatie achter Loves2Love

Door Anne


Mijn naam is Anne, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn partner in ons prachtige koophuis met mega-super-fijn-bad en prachtige tuin. We hebben een parkiet, Pino, die graag veel herrie maakt en de boel sloopt. Ik blog al jaren, maar twijfelde nog wat teveel over mezelf en mijn schrijfkunsten om er echt wat mee te doen.

In februari van vorig jaar zag een auto mij over het hoofd, terwijl ik op de fiets zat. Dat leidde tot een stevige botsing, waarbij ik afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Om iedereen op de hoogte te houden en de hele gebeurtenis voor mezelf te verwerken begon ik daarover te bloggen. Dat doe ik nog steeds af en toe, maar inmiddels is de focus verschoven naar met name trouwen.

Ik ben gek op liefde, bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Dat was toen ik daar net over begon te schrijven wel even lastig, want vriendlief voelde de druk hoog oplopen. Niet zo gek, want we zijn inmiddels bijna 5 jaar bij elkaar en zelfs vrienden en familie vragen zich nu af wanneer hij de stap zal zetten. Mijn doel is echter nooit geweest om hem op te jutten, maar om mijn passie te kunnen delen.

Dus blog ik nu over romantische aanzoeken (want oh mijn god, zo romantisch!), de kosten van een bruiloft (wie wil dat nou niet weten) en bekijk ik welke trends hip en happening zijn op het gebied van trouwen. En zoek ik ook nog elke week een leuke DIY, voor de prijsbewuste bruid. Beter kan niet!

Met vriendelijke groet,

Anne Claasen

 

Een low budget bruiloft – do of don’t?

 


Bedankt voor je medewerking, Anne


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Uitgelicht Blogbericht
Moederdagtips van Sixpacks.be

Door mannen voor mannen... Het verhaal en motivatie achter Sixpacks.be Door Kristof Ik ben Kristof en heb in het verleden...

Sluiten