Coaching Contact Cursussen Persoonlijk

Over mij

This post is also available in: enEnglish

 


Emmy, de Budget Diva


Wie ben ik?

Als alleenstaande moeder van 2 dochters heb ik mijn ervaringen met een klein budget en het vergroten daarvan ruimschoots opgedaan. Ook ik heb op mijn knieën door de kamers gekropen, op zoek naar kleingeld om boodschappen te kunnen halen in mijn moeilijkste financiële tijden.

Na jaren in de Horeca te hebben gewerkt, ben ik in 1999 Financieel Adviseur geworden bij Aegon.
In de jaren daarna heb ik Beleggingen A, Life- en Budget Coach opleidingen gedaan en heb ik een tijd in Griekenland gewoond.

Nadat ik in een zwart gat viel na het overlijden van mijn jongste dochter Shardé in 2014, kwam mijn oudste dochter Faith, nu zelf een jonge moeder, met het idee een blog op te zetten met mijn opleidingen, ervaringen en adviezen die ik haar gaf. Zij gaf aan heel veel daarvan te leren en zeker te weten dat veel meer vrouwen dat zouden willen. En dat gaf me meteen een doel mijn beroepsleven weer op te pakken.

Zo is eerst Zuinig Leven ontstaan in 2016, maar dat vond ik eigenlijk te Calvinistisch klinken: Alsof je nooit meer zou mogen of kunnen doen dan zuinig zijn.
Nadat mijn partner mij lachend een Diva noemde, was de nieuwe naam en opzet van dit blog geboren.

Voor wie?

In eerste instantie natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Budget Diva Magazine.
Echter, door ervaring en de uitdagingen die mijn leeftijd met zich meebrengen, help ik nu voornamelijk vrouwen van 40+ om weer controle over de eigen financiën te nemen. Met of zonder partner, met of zonder kinderen. Voor haarzelf, haar heden en haar toekomst.

Hoe doe ik dat?

Door het eerlijk delen van mijn ervaringen, het zoeken naar relevante informatie en updates van verschillende financiële//beroeps gerelateerde instanties. Samenwerkingen met collega’s en media.
Vragen, interviews of ervaringen van mijn lezers.
Door middel van interessante artikelen, cursussen en online coaching breng ik alles wat ik weet en jij zou moeten weten over je Persoonlijke Financiën, samen op Budget Diva Magazine.

Kom wat vaker langs om up-to-date te blijven.

 


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Niet meer kunnen bewegen is niet kunnen werken! Wat nu? · 10 augustus 2018 at 16:00

  […] met een briefje voor Cesar therapie, omdat het toch echt tussen de oren  zat i.v.m.  de dood van Shardé, de dokterspraktijk uit strompelde, was het klaar. Ik ben tenslotte heel 2016 met Sjamanen […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Coaching, Contact, Cursussen, Persoonlijk
  App features budget diva
  Features Schuldwisser app

  De Schuldwisser app is heel simpel te gebruiken   In de app zijn er meerdere mogelijkheden; zoals je inkomsten, uitgaven en...

  Sluiten