Personal Kerst Shopper

Neem de controle over jouw Feestmaand terug!

December is de feestmaand. Magische tijd, nietwaar?
De verzieringen, de spanning op de kindergezichtjes als Sinterklaas komt, de familie tradities en al dat heerlijke eten….

 

Alleen...wat doet het met je? Wat als jij degene bent die het grootste gedeelte van de kado’s moet halen? De boodschappen in huis moet krijgen? En dan ook nog het Budget en dus de deals in de gaten moet houden? Dan kan je je alleen maar overweldigd, in de war of zelfs zwaar geïrriteerd voelen door de druk die er op je gelegd wordt.

 

Al de vragen die erbij komen:

- Krijg ik wel de beste deal?

 

- Wanneer moet ik een item nou wel of juist nog niet kopen?

 

- Hoe blijf ik binnen het redelijke budget voor iedereen, zodat ik in januari niet alleen maar pannekoeken hoef te eten?

 

- Wat WIL IEDEREEN eigenlijk?

 

Laten we daarom de feestmaand dit jaar eens anders beginnen.

 

Welkom bij jou Personal Shopper Service van Budget Diva

Krijg al je Feestmaand inkopen in huis voor MINDER geld en MINDER tijd dit jaar!

 

Onze Persoonlijke Shopper Service maakt jou een heuse Kerstster dit jaar.

 

Vertel ons wat je zoekt en zet ons achter jouw schermen aan het werk. Wij vertellen je precies wanneer en waar je de items van je lijst moet kopen. Je zult zien dat je je spullen in record tijd en binnen jouw budget in huis hebt.

 

Door dit tijdrovende karwei aan ons uit handen te geven, hou jij tijd over om echt van de feestdagen en leuke voorbereidingen te genieten.

 

Geef jezelf de stressvrije tijd cadeau. De ruimte om alleen te doen wat je echt leuk vind en laat het oeverloos zoeken en koopjesjagen aan ons over.

 

 

Waar gaat dit over?

 

Dit is een unieke service van Budget Diva Magazinet. Dit is Personal Shopping op aanbiedingen voor elk budget.

 

Ga zitten, sluit je ogen en zie jezelf je lijstje maken. 

Zie dat je het aan ons geeft, jouw eigen personal shopper. 

Met de GARANTIE dat al het werk voor je wordt gedaan.:

- Het vinden van de beste deals

- De beste bonussen op de items die jij wilt.

- Cadeau shoppen klaar in minder tijd en binnen jouw budget.

 

Wij spitten het www helemaal door voor alles op jouw lijstje. Het enige dat jij moet doen is de koop te sluiten voordat de prijzen weer omhoog gaan of de voorraad uitgeput is.

 

We plaatsen al die deals in een besloten Facebook groep en sturen jou natuurlijk voor jouw lijst een persoonlijke mail.

 

Je hoeft niet meer in lange rijen te staan.

Door weer en wind de stad in.

Ook zo fijn: een site opnieuw zien te vinden waar je dat item voor je vriendin had gezien, maar vergeten was de naam van op te schrijven…

 

 

Iedereen in jouw omgeving zal willen weten hoe jij zo fris en fruitig met een intact budget uit die feestmaand gekomen bent..

 

Ok, maar wat krijg ik dan?

 

1. Exclusieve Facebook groep

 

Dit is een belangrijk onderdeel van onze magie. De hele dag door zullen de echte deal en super koopjes in deze groep worden gepost.

Een superkoopje is als een item ineens enorm in prijs verlaagd. Er worden alleen superkoopjes gepost als de prijs lager is dan ooit of daar echt zeer dicht tegenaan zit.

 

Het enige wat jij moet doen, is de posts in de gaten houden en handelen als het op je lijst staat of je ineens realiseert dat je dat ook nog moest hebben.

 

Er is nog een andere hele belangrijke reden om je cadeau lijst uit handen te geven aan Budget Diva Magazine: De Exclusieve Facebook groep is een BESLOTEN groep. Dat betekent dat jouw berichten NIET in jouw tijdlijn worden gezien. Jouw vrienden, familie of partner zien niets van wat je post.

Jouw moeder zal niet per ongeluk kunnen zien wat ze van je krijgt.

Niemand zal veel te vroeg zien welke outfit je zoekt voor dat speciale Kerstdiner.

 

Je krijgt in je lidmaatschap ook een aantal bonussen., zoals de Personal Shopping Inventarisatie. Daarop kan jeal je wensen schrijven, zodat we je kunnen waarschuwen als we het hebben gevonden.

De Black Friday Shopping Guide is ook een bonus. We hebben het dus echt over een Personal Shopping Service voor de Feestmaand op niveau.

 

2. Personal Shopping Inventarisatie

 

Je vind niet alleen alle superkoopjes die wij voor je op een rij hebben gezet, maar we gaan ook op zoek naar jouw specifieke items op jouw Persoonlijke Shopper Inventarisatie Wanneer we een superkoopje vinden., gaan we jou taggen in het bericht in de Facebook groep.

We gaan ook voor de Black Friday en Cyber Monday deals over het hele internet surfen voor items op jouw lijst.

 

3. Dagelijkse Deal Email

 

We weten zelf ook wel dat je niet de hele dag naar de Facebook groep wilt gluren of we je taggen en welke deals we voor je hebben verzameld. Vanaf 6 november krijg je daarom elke avond een overzicht van  de deals van die dag in je mailbox. Dit helpt je snel door het overzicht te scrollen nadat je de kids op bed hebt gelegd of thuiskomt van je werk, sport of wat dan ook..

 

4. Black Friday Sgopping Guide

 

Black Friday week (van 19 november tot 25 november) is de week met de allerbeste deals van het jaar. Het is alleen een echte titanenstrijd om al die online aanbiedingen en reclamefolders door te spitten en er nog wijs uit te worden ook!

Niet dit jaar, dit jaar heb je ons, het team van Budget Diva Magazine. Je krijgt exclusieve Black Friday Shopping Guides waarin je precies kunt zien waar de deals en koopjes te vinden zijn die echt de moeite waard zijn en waar je met een paar klikken ook terecht komt.

 

Stel je toch eens voor dat je de feestmaand in wandelt met de wetenschap dat je al je cadeau’s voor die maand al binnen hebt!

 

Je hebt nog nooit zo uitgekeken naar het organiseren van de perfecte feesten als dit jaar...

 

 

Waarom zou dit iets voor mij zijn?

 

 

Als je ooit hebt gedacht:

 

Ik wou maar dat ze gewoon eens duidelijk waren in wat ze willen!

Dan is dit helemaal voor jou!

 

Als ik maar eens wist waar en hoe ik moet zoeken wat ik wil kopen, zonder er compleet op leeg te lopen.

Dan is dit helemaal voor jou!

 

Zo'n Personal Shopper voor de Feestmaand zou super zijn! Daar zou ik zo iemand voor willen hebben. 

Dan is dit helemaal voor jou!

 

Als je je regelmatig ofvraagt: Is dit nu echt een goede deal ?Of is het een verkooptrucje waarbij de verkoper doet of het in de aanbieding is, na er een sticker opgeplakt te hebben van een prijs dat het nooit heeft gekost. 

Dan is dit helemaal iets voor jou.

 

Als je al moe wordt bij het idee dat hele internet af te moeten struinen en dan nog niet weet of het goed en betrouwbaar is waar je terecht komt.

Dan is dit helemaal iets voor jou!

 

 

Wij laten jou dit jaar de Diva voelen die je in je hebt. Zoals we die allemaal in ons hebben.

 

Is deze service zijn geld wel waard?

 

Het draait helemaal om jou. Wij zijn er om jouw feestmaand shoppen  een stuk goedkoper, makkelijker en tijdbesparender te maken.

 

Stel je maar eens het gevoel voor dat je voor nog geen €0,40 per dag krijgt, als jij je Feestmaand Shopping uit handen geeft. Bye bye winkelstress. Het gevoel dat je krijgt als jij met andere dingen bezig bent en weet dat wij  als het zoeken en vergelijken en opslaan voor jou doen. Dat we het alleMaal nog naar je opsturen ook, zodat jij met een paar muiskliks alles voor de beste prijs en snel in huis hebt. 

 

En ik durf te wedden dat de prijs van de Service in het niet valt bij jouw besparingen op jouw Feestmaand Shoppen dit jaar.

 

 

Hoe lang heb ik toegang tot de service?

Het lidmaatschap loopt tot 1 januari 2018.

 

 

Hoeveel items kan ik op mijn lijst zetten?

 

Zoveel als je wilt, maar we zullen het hardst op zoek gaan naar je top 10, dus hou die plekken ook bezet met items die je echt echt echt wilt.

 

Kan ik dit lidmaatschap met mijn vriendin of partner delen?

Nee, dit is echt een persoonsgebonden lidmaatschap.

 

 

Ik heb nog een paar vragen. Wil je die beantwoorden?

 

Natuurlijk! Stuur me een e-mail naar info@debudgetdiva.com en ik help je zo snel mogelijk

 

Update 07-11-2017:

Veel Diva's blijken erg enthousiast. 

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang!

©2017 Budget Diva Magazine - Alle rechten voorbehouden