Uitgelicht Blogbericht

Reisgids Lipari

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

Follow my blog with Bloglovin


De Reisgids Lipari trok mijn aandacht en bleef me boeien tot het eind


Het verhaal en motivatie achter de blog Chitaltravels

 Door Sanne


 

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden en reizen ook. Toen ik klein was ontdekte ik met mijn ouders de Waddeneilanden en langzaam maar zeker begon ik ook de rest van de wereld te ontdekken. Samen met mijn vriend reis ik nu regelmatig de wereld over, op zoek naar avontuur. Tijdens het reizen ontdekken we vaak prachtige plekken, hebben we bijzondere ontmoetingen met de locals en genieten we van de kleinste dingen.

Ook al wil je het niet, herinneringen vervagen langzaam maar zeker. En dat is zonde. Om die reden begon ik een paar jaar geleden met mijn blog Chitaltravels. Als naslagwerk voor mij zelf, om de herinneringen levend te houden. En dat lukt! Langzaam maar zeker ontwikkelde Chitaltravels tot wat het nu is, een blog vol avontuur, informatie en hopelijk ook vooral een plek waar je een grote dosis inspiratie voor jouw volgende reis kan vinden. En dat allen met een vrolijke noot. Want dat is toch wel waar ik van hou, vrolijkheid, een glimlach op je lippen toveren. Net als van een grote reep chocolade trouwens of kletsen met vriendinnen, me in het zweet werken tijdens een pittige les bootcamp en knuffelen met mijn twee katten.

Soms kom je op plekken, waar je binnen enkele secondes weet, “dit is bijzonder”. Het Eolische eiland Lipari, gelegen in het Noorden van Sicilië is zo’n plek. We hadden hier zo’n heerlijke tijd, dat ik er besloot een complete reisgids voor te schrijven. En dat is gelukt! Lees hem, bekijk de foto’s en wie weet heb je de ultieme bestemming voor de komende vakantie gevonden!

We like to travel and love to share it with you!


Reisgids Lipari: wat te doen & te zien op dit betoverende eiland


Dank je voor de medewerking, Sanne

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Uitgelicht Blogbericht
Decathlon
Strava Challenge van de Decathlon

Gastblog van Linda Meeus over de Strava Challenge   Ikzelf ben een groot fan van allerlei sporten, maar weet van...

Sluiten