Shop

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

This post is also available in: enEnglish


 

In de shop vind je al de favoriete producten, cursussen en tools van de Budget Diva .
Voor verdienen, bijv. bloggen of ander thuiswerk, sparen en lekker leven.

Al deze producten heb ik zelf gekocht, getest of gebruik ik regelmatig.
Zo weet ik zeker dat ik je iets aanraad wat waardevol, behulpzaam of gewoon fun is. Mooi voor jou: zo bespaar jij veel tijd en geld met zoeken naar de beste en goedkoopste oplossingen voor jouw uitdagingen

N.B.: Er kunnen enkele affiliatie links in de shop staan en ik kan commissies ontvangen voor aankopen gedaan via deze links. Ik zal niets op deze pagina plaatsen dat ik niet heb geverifieerd en/of persoonlijk gebruik.  Door de constante beweging van het online aanbod, zal de inhoud van de shop regelmatig aangepast worden naar de dan geldende maatstaven.


Shop, winkel, internet shop, budget diva magazine, affiliatie

Tools Shop Budget Diva Magazine

Bij bloggen en VA zijn komt erg veel kijken qua werkmateriaal. Het begint natuurlijk met een behoorlijke pc en internet verbinding, maar als je ziet wat ik in 2 jaar tijd heb verzameld om mijn waanzinnig  leuke werk zo leuk te houden, schrik je vast een beetje.

Natuurlijk heb ik ook ‘must have’ tools gekocht die in de praktijk compleet waardeloos bleken.
Om te voorkomen dat jij in die valkuil stapt, vind je hier alles wat ik gebruik en mijn online leven zo aangenaam maakt.


 

Cursussen van derden en Budget Diva

Je zou kunnen zeggen dat ik redelijk verslaafd ben aan leren. En dan ook echt op heel veel gebieden. Ik heb dan ook heel veel cursussen gekocht.  Sommigen kon ik direct de virtuele ton ingooien en sommigen heb ik tot de dag van vandaag nog steeds erg veel plezier van.
Om te voorkomen dat jij net zoveel geld verspilt aan foute opleidingen/cursussen als ik, zet ik de aanraders hieronder.

Ondertussen werk ik zelf ook hard aan een cursus met al mijn geleerde lessen als basis. Die komt erbij als het helemaal af is.

Bank money platform budget diva magazine

Op Budget Diva Magazine gaat het vaak en veel over beleggen, banken, sparen, cryptocurrency en andere aan geld gerelateerde platforms.
Hier vindt je een selectie van de services, wallets, banken, online platforms en cryptocurrency brokers die ik gebruik.
Als je vragen hebt over het gebruik van de meer gecompliceerde elementen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag.


 

Webshops Budget Diva favorites

Al mijn favoriete webshops op een rijtje.
Je zult op de site ook regelmatig Giftguides vinden die zijn samengesteld uit producten van 1 van deze winkels. Bij deze shops kun je ook zeker zijn dat het betrouwbare shops zijn. Dat heb ik allang voor je getest. Zo hoef je niet zelf op zoek en te verdwalen op het www.

Handig toch?


 

Casback Stores Budget Diva Magazine

Voor de echte bespaarders onder ons staan hier de cashback stores en platforms die ik gebruik.
Het is sowieso al een leuke bezigheid om de uitdaging aan te gaan te shoppen en zoveel mogelijk terug te krijgen. Het vergt wel wat geduld, maar daarom is het ook handig de beste en betrouwbaarste shops op een rijtje te hebben