Interview Persoonlijk Uitgelicht Blogbericht

Strava Challenge van de Decathlon

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

Gastblog van Linda Meeus over de Strava Challenge


 

Ikzelf ben een groot fan van allerlei sporten, maar weet van veel sporten en mogelijkheden natuurlijk lang niet alles.

Zo zag ik een  bericht van mijn blog-vriendin Linda Meeus van de blogsite Finally Fit uit België voorbijkomen dat me erg nieuwsgierig maakte. Ik heb haar hiernaar gevraagd en dat was zo’n uitgebreid antwoord, dat ik haar vroeg als gastblogger een artikel hierover te maken.
Speciaal voor Budget Diva en haar lezers schreef zij dit artikel waarin zij alles uitlegt over  de Strava Challenge van de Decathlon. En daar ben ik echt trots op!

Veel (toekomstig) plezier!

Decathlon

Lopen en fietsen en zo punten sparen voor een getrouwheidscheque van Decathlon, ideaal toch. En echt niet ingewikkeld om te realiseren.

 

Als je zoals veel sport als ik, heb je al snel een hele verzameling sportkledij nodig. En af en toe wil je wel eens een nieuw cool gadget. Het grootste deel van mijn kledingbudget gaat daarom ook naar sportkledij. Sinds kort heb ik iets heel interessants ontdekt wat ik heel graag met jullie wil delen. Het gaat over de strava challenge van de Decathlon.

De missie van Strava Challenge

Wij willen sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en willen hen stimuleren en inspireren om aan sport te doen. Om deze reden bedachten we in maart 2016 de Strava Challenge.

(Bron: startpagina Strava Challenge)

 

 

Dus in het kort vertaald: per gelopen, gewandelde of gefietste kilometer krijg je punten. Voor elke gelopen/gewandelde kilometer krijg je drie punten en voor elke gefietste kilometer 1 punt. Vanaf dat je 400 punten hebt, krijg je een getrouwheidscheque van 6 euro. En die cheque kan je dus opmaken aan alle spulletjes die ze in Decathlon verkopen. Geef toe: daar is altijd wel iets dat je nodig hebt, of graag wil hebben.

Meedoen is echt niet moeilijk. De meeste info vind je op de Facebookgroep Strava Challenge  Hier moet je je lid maken, maar dit is heel simpel…iedereen mag erbij. Je moet ook nog de strava app op je smartphone installeren en natuurlijk een klantenkaart van decathlon hebben. Vanaf dat deze drie dingen in orde zijn, moet je vier simpele stappen doorlopen om deel te nemen.

– Stap 1:  Wordt lid van de  club: Decathlon running fans https://www.strava.com/clubs/187874

 • Stap 2:  Plaats je klantnummer achter je familienaam in je Stravaprofiel: (bovenaan instellingen en dan profiel)

Stap 3: Klik elke maand de distance challenge aan: https://www.strava.com/challenges

(bron: Strava Challenge Startpagina)

 

Alles doorlopen? Ja, dan kan je beginnen wandelen, lopen of fietsen. Natuurlijk niet vergeten je activiteit met de strava-app op te nemen. Als je al een andere sporthorloge gebruikt, kan je die meestal heel gemakkelijk synchroniseren met Strava.

Op het einde van de maand, maken de medewerkers van de werkgroep Strava Challenge bij Decathlon, een overzicht met de verdiende punten. Dit wordt dan verwerkt en …tada… na een paar dagen ontvang je je getrouwheidscheque in je mailbox.

 

Ik heb deze manier van punten sparen al 1 maand gedaan en ik had al een mooi bedrag van 24 euro. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat we dit met twee gedaan hebben. Dus mijn allerlaatste tip: je kan 1 klantenkaart aan verschillende Strava-accounts koppelen. Zorg gewoon dat je partner, zoon, dochter… ook ingeschreven zijn bij de Strava Challenge en zet achter elk van account van jullie dezelfde klantennummer.

 

Alvast veel loop-, wandel- en fietsplezier.

 

Groetjes

Linda

Finally Fit


 

Bedankt voor jouw bijdrage, Linda

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


This post may contain affiliate links. Please read my disclosure for more info.

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Nicole Orriëns 7 september 2017 at 11:45

  Dit lijkt me zeker motiverend werken zeg! Ik wist dit helemaal niet. Daar zouden ze best wat meer bekendheid aan kunnen geven.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Hoe overleef ik mijn huisarts?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.