Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht Hillybilly beauty


Dit inspirerende blogbericht vind ik zo open en eerlijk, dat ik het wel móest delen. Hopelijk inspireert het jou ook!


Het verhaal en motivatie achter Hillybilly Beauty

Door Hilde


De motivatie achter mijn blog is in eerste instantie ontstaan uit mijn liefde voor beauty producten. ( dit stukje kan je vinden op mijn blog onder het kopje ‘over mij’). Gedurende ruim een jaar blog ik en stukje bij beetje vind ik het leuker om persoonlijkere items tussendoor op mijn blog te plaatsen. Om een mooiere band met mijn lezers op te bouwen en wellicht soms ook te inspireren.

Mijn artikel waar ik open ben over het ontspullen en het houden van een no- buy maand heb ik uiteindelijk ook geplaatst. Ik vond dit nog wel even lastig om zo open te zijn. Ik ga niet echt in op de cijfertjes, maar je leest wel dat wij het financieel niet altijd makkelijk hebben gehad, je geeft je dus bloot. Ook aan lezers die mij misschien volgen en die de dag daarna naast mij op het schoolplein staan. Maar ik wilde toch een beetje het taboe doorbreken omdat ik wellicht met dit artikel wél mensen inspireer. En dat vind ik belangrijker dan wat anderen van mij vinden.

Eigenlijk ben ik in deze flow geraakt door het programma Schuldig (vorig jaar op NPO~red.)  In die situatie wilde ik absoluut niet komen, dus de knop moest nú om!

Ik zal op mijn blog elke maand een update plaatsen hoe het ervoor staat met mijn doelen. ?

 

Hillybilly


 

Ontspullen/Minimalisme en een No Buy Maand(en)


Bedankt voor je medewerking, Hilde


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Miryam 11 juni 2017 at 06:15

  Mooi en eerlijk artikel. Je hebt mij hier zeker mee geïnspireerd, dus ik ga dit volgen. Wij houden ook niet ‘over’. Geen buffer en soms is t eindjes aan elkaar knopen. Om hier consequent verandering in te brengen, blijft lastig.

 • Reply Carlijn 7 juni 2017 at 10:26

  Net zoals de mensen boven mij vind ik het stoer van je dat je dit deelt! En het kan voor anderen ook weer een houvast zijn ‘dat ze niet de enigen zijn’.
  Carlijn onlangs geplaatst…#BB1: Waanders in de BroerenMy Profile

 • Reply Dhini 6 juni 2017 at 12:16

  De laatste tijd schrijf ik minder over persoonlijk, wel elke week komt het snapshot foto`s. Succes met je doelen komende maanden
  Dhini onlangs geplaatst…YUN Probiotherapy – SKN body wash, body cream en FNG sprayMy Profile

 • Reply Jannike 6 juni 2017 at 11:35

  Mooi artikel over de no-buy maand! En knap ook dat je dat durft te delen met je lezers. Ik heb in elk geval weer inspiratie gekregen om nog eens een ronde door het huis te maken 😉

 • Reply Zebrazonderstrepen 6 juni 2017 at 11:29

  Mooi dat je dit durft schrijven. Inspirerend voor velen ben ik van overtuigd.
  Zebrazonderstrepen onlangs geplaatst…Sportieve groeten 2.0: lopen lopen lopenMy Profile

 • Reply Kristof 6 juni 2017 at 11:19

  Inderdaad, knap dat je zoiets schrijft. Nu schrijf ik geregeld ook wel eens persoonlijke dingen maar dat gaat dan meestal over feestjes en uitjes.

 • Reply peggy 6 juni 2017 at 11:16

  Knap dat je dat durft te delen met je volgers. Er zullen veel mensen zijn die dat waarderen en daar houd je denk ik veel trouwe volgers aan over!
  peggy onlangs geplaatst…STRIPLAC mini – Travel & RepairMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Uitgelicht Blogbericht
  ZONNENPANELEN LUXAFLEX BUDGET DIVA MAGAZINE SPOTTING THE COOL
  Uitgelicht Blogbericht van Spotting the Cool

  Deze week sprong het bericht over deze innovatie van Spotting the Cool er voor mij uit. Stijlvol 70% op de...

  Sluiten