Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht natuurlijk je haar kleuren

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

Mijn haar kleuren met  natuurlijke producten heb ik jaren gedaan. ‘Tips voor jou’ heeft hier een mooi artikel over geschreven is daarom het Uitgelicht Blogbericht van deze week


Het verhaal en motivatie achter Tips voor jou

Door Anja


Als klein kind hield ik al van schrijven en de passie voor schrijven nam met de jaren alleen maar toe. In mijn tienerjaren had ik penvrienden over de hele wereld en schreef ik hele boeken aan mijn penvrienden (toen nog met echte post!). Verder hield ik me bezig met vertaalwerk (talen zijn een andere passie van mij). Na jaren er niets mee te hebben gedaan liep ik 6 jaar geleden tegen een website aan waar je kon schrijven en daarmee geld kon verdienen. Lang heb ik niet getwijfeld en voor ik het wist was ik een actieve schrijver. Ik kreeg volgers en leuke reacties en het geld kwam ook binnen. Van het een kwam het ander en zo kwam ik op websites terecht waar je professionele teksten kon schrijven voor opdrachtgevers. Begonnen als hobbyschrijver mag ik me inmiddels ervaren content schrijver noemen en heb ik voor tal van grote en kleine bedrijven geschreven. De wens om zelf een website te hebben waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Na wikken en wegen heb ik www.zelfmakentips.nl opgezet. Deze website ligt momenteel stil, omdat ik er niet aan toe kom dingen te maken. Ik hoop dat dit over 2 maanden verandert en ik weer aan de slag kan voor de website. Vorig jaar (2016) begon het weer te kriebelen omdat ik niet alles op mijn eerste website kwijt kan. Het werd www.tipsvoorjou.com. Een lifestyle website/magazine over van alles en nog wat met tips voor jong en oud.


Haar kleuren met natuurlijke middelen


Dank je voor jouw medewerking, Anja

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Uitgelicht Blogbericht
Uitgelicht Blogbericht Scoupy Super Sparen

 Deze week in Uitgelicht Blogbericht Super Sparen met Scoupy van Besparen voor Moeders. Scoupy heb ik wel, deze actie kende...

Sluiten