Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht Scoupy Super Sparen

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

 Deze week in Uitgelicht Blogbericht Super Sparen met Scoupy van Besparen voor Moeders. Scoupy heb ik wel, deze actie kende ik persoonlijk nog niet…


Het verhaal en motivatie achter Besparen voor Moeders

Door Layla

 

Mijn blog ‘Besparen voor Moeders’ is begonnen uit eigen ervaring. Ik kwam zonder werk te zitten en moest mijzelf en mijn zoontje zien te onderhouden. Nog steeds ben ik op zoek naar een baan, ik kwam er dan ook al snel achter dat het hebben of vinden van werk niet zo vanzelfsprekend is. En dus moest ik niet alleen op zoek gaan naar een maner om geld te verdienen, maar ook om geld te besparen. En dat werd al gauw een sport. Eerst met bespaaracties zoals met de Scoupy app, maar ik begon mij ook steeds meer te verdiepen in zelfvoorzienend leven, bijvoorbeeld met een eigen moestuin of door zelf kleren te maken. Om zowel mezelf als anderen te (blijven) motiveren, begon ik mijn blog. Ik zie het als een bijbaantje, ook al verdien ik er niets mee. Want het geeft me wel een doel, een ritme en een gevoel dat ik wat nuttigs doe. En dat is belangrijk als je (nog) geen werk hebt, vind ik. Natuurlijk hoop ik snel weer aan het werk te zijn, maar dat betekent niet dat ik stop met besparen. Ik vind het veel te leuk!

 

Super Sparen Scoupy


Doe jij al aan Scoupy Super Sparen?


Bedankt voor jouw medewerking, Layla


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Cashback Stores · 28 juni 2018 at 15:38

  […] Scoupy ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Ze hebben heel veel acties waar je aan mee kan doen via je kassabon. Ook cashback en leuke winacties. Ik maak er veel gebruik van via hun handige app met scanner en krijg altijd keurig mijn geld terug. Lees ook het Uitgelicht Blogbericht Scoupy Sparen  […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Uitgelicht Blogbericht
  Uitgelicht Blogbericht van ElsaRblog

    Dit is een heel leuk idee voor Vaderdag van ElsaRblog Het verhaal en motivatie achter ElsaRblog Door Elsa Ik...

  Sluiten