Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht van ElsaRblog

Nieuwe collecties outdoorkleding & schoenen

 


Dit is een heel leuk idee voor Vaderdag van ElsaRblog


Het verhaal en motivatie achter ElsaRblog

Door Elsa

Ik ben Elsa en ik ben geboren in Lisboa (Lissabon, Portugal), maar ik woon al een tijdje in Nederland. Sinds 2 jaren heb ik een blog, ElsaRblog. Ik ben ElsaRblog begonnen om mijn creativiteit een vorm te kunnen geven. Ik ben altijd bezig om nieuwe dingen te bedenken. Overal waar ik naar toe ga of wat ik zie er is altijd wel iets dat mij aanspreekt om iets te maken. Door mijn blog kan ik mijn ideeën en inspiratie in de praktijk brengen een dat geeft heel veel voldoening. Ik vind het echt gaaf! Is zo leuk om het resultaat van wat je hebt bedacht te zien. En dat geeft heel veel energie om elke keer opnieuw iets te doen. En natuurlijk is dat niet van zelf sprekend, soms is het wel lastig om er iets van te maken maar als je echt achter je ideeën en inspiratie staat komt op het eind alles goed.


 

Klik op de foto voor het blogbericht

 

Elsa Uitgelicht


Bedankt voor de medewerking, Elsa 


Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Eline 18 juni 2017 at 08:54

  Super! Ik heb hierdoor weer een toffe blog ontdekt! 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Wat aten we in mei 2017? – MaandmenuMy Profile

 • Reply Danella 13 juni 2017 at 21:35

  Leuk idee om zo een blog in de spotlight te zetten! Zo ontdek je weer nieuwe blogs:).

 • Reply ElsaR 13 juni 2017 at 20:07

  Is een leuk artikel geworden ☻ Jij ook bedankt voor deze leuke samenwerking. liefs ElsaR

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Uitgelicht Blogbericht
  cBUDGET DIVA MAGAZINE HILLY BILLY MINIMALISEREN
  Uitgelicht Blogbericht Hillybilly beauty

  Dit inspirerende blogbericht vind ik zo open en eerlijk, dat ik het wel móest delen. Hopelijk inspireert het jou ook! Het...

  Sluiten