Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht van Work in Heels

 


Tot mijn grote plezier zag ik dit bericht in mijn messenger. De Personal Shopper Service werd als tip genoemd voor het Kerstshoppen.


Het verhaal en motivatie achter Work in Heels

Door Haydée


 

Ik ben met Work in Heels begonnen omdat ik droomde van een wereld waarin mannen en vrouwen gelukkig konden werken en leven. Met mijn blog wil ik andere mensen inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Elke droom is belangrijk en is de moeite waard om in te investeren. Ik wil anderen (en in het bijzonder jonge vrouwen) bewustmaken van hun eigen capaciteiten, en helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.


 

Work in Heels Kerstshoppen over Budget Diva Magazine.

Kerstinkopen doen: 3 tips die je geweldige cadeautjes doen vinden


Hartstikke bedankt voor de vermelding op jouw mooie site en de medewerking aan Uitgelicht Blogbericht, Haydée

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Uitgelicht Blogbericht
Uitgelicht Blogbericht van Work in Heels

Tot mijn grote plezier zag ik dit bericht in mijn messenger. De Personal Shopper Service werd als tip genoemd voor...

Sluiten