Lichaam & geest Recepten Uitgelicht Blogbericht

Uitgelicht Blogbericht van Volg de Kruimels: DIY Bath Melts

 


DIY Bath melts met kaneel en sinaasappel

Door Danella


 

Een klein jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog Volg de kruimels. Als kind was ik altijd al bezig met het bakken van koekjes, het maken van jam en heb ik echt zoveel cakes gebakken dat ik ze niet meer kan tellen. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik ging koken en bakken en hoe meer het ook een passie werd van mij. Deze passie wilde ik heel graag delen en zo is mijn blog gestart.

Volg de kruimels is een foodblog, maar dan wel eentje met een beetje extra. Meestal plaats ik recepten op mijn blog, maar ik vind het ook heel leuk om informatie te geven over ingrediënten, nieuwe producten te testen en alles te vertellen wat ik weet over koken en bakken. En daarnaast is het ook heel leuk om over reizen te praten en andere culturen en lekker eten te ontdekken.

Soms plaats ik ook heel wat anders en dat is de DIY om bath melts te maken ook. Het lijkt wel een beetje op koken en het resultaat ziet eruit alsof je het kunt opeten, maar deze bath melts moet je toch echt in bad gebruiken. Het is niet alleen leuk om te maken van producten die je waarschijnlijk wel in je kast hebt liggen (behalve dan de etherische olie), maar ook heel budgetvriendelijk en daar worden we allemaal een beetje blij van toch?


DIY Bath melts met kaneel en sinaasappel 

DIY Bath Melts Uitgelicht Blogbericht


Hartstikke bedankt voor de medewerking, Danella

 

Maak er weer een mooie dag van!

~Emmy


 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Dhini 19 oktober 2017 at 09:50

  Leuk zelfgemaakte bath melts want je kunt zelf de geur combineren.
  Dhini onlangs geplaatst…LOVE SPA voor een perfect spa-momentje thuisMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Lichaam & geest, Recepten, Uitgelicht Blogbericht
  4 Manieren om te stoppen met excuses en controle terug te krijgen

    Ben jij klaar om zelf weer aan het stuur te staan? Stop met de excuses. Excuses zorgen voor stilstand....

  Sluiten